Tavuk, Hindi, Ördek için BAYKAL EM 1 

•Bağışıklık sistemini etkili şekilde güçlendirir

•Lenfosit aktivitesini yükseltir, antikor üretimini düzenler.

•Fagosit hücrelerini ve antijen spesifik hücrelerini aktive ederler.

•Rumen Mikroflorasını Düzenler

•Verimi artırabilecek potansiyel bütün uygulamalardan farklı olarak sindirim ve metabolizma sürecine ilave yük bindirmek yerine rumen mekanizmasının daha sorunsuz çalışmasını sağlayarak verimliliği arttırır.

•Yemden Yararlanmayı Arttırır.

•Ruminantların düşük kaliteli bitki materyalini hayvansal ürünlere dönüştürmesi, rumendeki mikroorganizmaların bitki polisakkaritleri olan selüloz ve hemiselüloz gibi yapısal maddeleri parçalama kabiliyetlerini artırır.

•Et ve Süt Verimini Arttırır

•Probiyotikler yeme ve suya ilave edildiğinde; canlı ağırlık, süt verimi artışı, yem tüketimi ve sağlık faktörleri üzerinde olumlu etkiler sağlarlar.

•Metabolizmayı uyarır, oksijenle doku tedarikini arttırır.

• Karaciğer fonksiyonunu normalleştirir, civciv ve tavukların üretici fonksiyonlarında anormalliklere neden olmaz.

•Tavukların sindirim sisteminin mikroflorasını dengelemeye yardımcı olur ve bu, sırasıyla, enterokolit, dysbiosis, ishal vb. İle hastalığın azalmasını sağlar.

•Tavukların gastrointestinal kanalındaki mikrofloranın kompozisyonunun değiştirilmesi bir ay boyunca gerçekleşir.

•Ölümlerini azaltır ve agresif gagalamayı önler.

•Vitamin eksikliği, sindirilebilir azot miktarını artırmaya yardımcı olur.

•Büyümeyi artırmaya yardımcı olur ve kış döneminde

•Yumurta miktarını arttırır, ayrıca kabukları sertleşir.

•Tavukların sağlığının iyileştirilmesine ek olarak, yumurtaların kütlesi de artar.

•Civcivler için En etkili yöntem, ilk günden civcivleri beslemede kullanılmasıdır. 

•Baykal Em1 ile fermente edilen gıdaları amino asit içeriğini% 28 oranında arttırır, böylece kalitesini arttırır. Bu tür yiyecekler tavuklar tarafından kolayca sindirilir, bu nedenle canlı kütlenin daha hızlı büyümesi oluşur. 

•Baykal Em1 solüsyonu kullanılan tavukların dışkısı hemen mayalanmaya başlar.

•Tavuk, Hindi, Ördek vb.)  

•Bağışıklık sistemini etkili şekilde güçlendirir

•Lenfosit aktivitesini yükseltir, antikor üretimini düzenler.

•Fagosit hücrelerini ve antijen spesifik hücrelerini aktive ederler.

•Rumen Mikroflorasını Düzenler

•Verimi artırabilecek potansiyel bütün uygulamalardan farklı olarak sindirim ve metabolizma sürecine ilave yük bindirmek yerine rumen mekanizmasının daha sorunsuz çalışmasını sağlayarak verimliliği arttırır.

TAVUKÇULUK  

Tavuk, Hindi, Ördek için

BAYKAL EM 1 

•Et ve Süt Verimini Arttırır

•Probiyotikler yeme ve suya ilave edildiğinde; canlı ağırlık, süt verimi artışı, yem tüketimi ve sağlık faktörleri üzerinde olumlu etkiler sağlarlar.

•Metabolizmayı uyarır, oksijenle doku tedarikini arttırır.

• Karaciğer fonksiyonunu normalleştirir, civciv ve tavukların üretici fonksiyonlarında anormalliklere neden olmaz.

•Tavukların sindirim sisteminin mikroflorasını dengelemeye yardımcı olur ve bu, sırasıyla, enterokolit, dysbiosis, ishal vb. İle hastalığın azalmasını sağlar.

•Tavukların gastrointestinal kanalındaki mikrofloranın kompozisyonunun değiştirilmesi bir ay boyunca gerçekleşir.

•Ölümlerini azaltır ve agresif gagalamayı önler.

•Vitamin eksikliği, sindirilebilir azot miktarını artırmaya yardımcı olur.

•Büyümeyi artırmaya yardımcı olur ve kış döneminde

•Yumurta miktarını arttırır, ayrıca kabukları sertleşir.

•Tavukların sağlığının iyileştirilmesine ek olarak, yumurtaların kütlesi de artar.

•Civcivler için En etkili yöntem, ilk günden civcivleri beslemede kullanılmasıdır. 

•Baykal Em1 ile fermente edilen gıdaları amino asit içeriğini% 28 oranında arttırır, böylece kalitesini arttırır. Bu tür yiyecekler tavuklar tarafından kolayca sindirilir, bu nedenle canlı kütlenin daha hızlı büyümesi oluşur. 

•Baykal Em1 solüsyonu kullanılan tavukların dışkısı hemen mayalanmaya başlar.

Tavuk, Hindi, Ördek için BAYKAL EM 1 .

•Yemden Yararlanmayı Arttırır.

•Ruminantların düşük kaliteli bitki materyalini hayvansal ürünlere dönüştürmesi, rumendeki mikroorganizmaların bitki polisakkaritleri olan selüloz ve hemiselüloz gibi yapısal maddeleri parçalama kabiliyetlerini artırır.

•Et ve Süt Verimini Arttırır

•Probiyotikler yeme ve suya ilave edildiğinde; canlı ağırlık, süt verimi artışı, yem tüketimi ve sağlık faktörleri üzerinde olumlu etkiler sağlarlar.

•Metabolizmayı uyarır, oksijenle doku tedarikini arttırır.

• Karaciğer fonksiyonunu normalleştirir, civciv ve tavukların üretici fonksiyonlarında anormalliklere neden olmaz.

•Tavukların sindirim sisteminin mikroflorasını dengelemeye yardımcı olur ve bu, sırasıyla, enterokolit, dysbiosis, ishal vb. İle hastalığın azalmasını sağlar.

•Tavukların gastrointestinal kanalındaki mikrofloranın kompozisyonunun değiştirilmesi bir ay boyunca gerçekleşir.

•Ölümlerini azaltır ve agresif gagalamayı önler.

•Vitamin eksikliği, sindirilebilir azot miktarını artırmaya yardımcı olur.

•Büyümeyi artırmaya yardımcı olur ve kış döneminde

•Yumurta miktarını arttırır, ayrıca kabukları sertleşir.

•Tavukların sağlığının iyileştirilmesine ek olarak, yumurtaların kütlesi de artar.

•Civcivler için En etkili yöntem, ilk günden civcivleri beslemede kullanılmasıdır. 

•Baykal Em1 ile fermente edilen gıdaları amino asit içeriğini% 28 oranında arttırır, böylece kalitesini arttırır. Bu tür yiyecekler tavuklar tarafından kolayca sindirilir, bu nedenle canlı kütlenin daha hızlı büyümesi oluşur. 

•Baykal Em1 solüsyonu kullanılan tavukların dışkısı hemen mayalanmaya başlar.

•Tavuk, Hindi, Ördek vb.)  

•Bağışıklık sistemini etkili şekilde güçlendirir

•Lenfosit aktivitesini yükseltir, antikor üretimini düzenler.

•Fagosit hücrelerini ve antijen spesifik hücrelerini aktive ederler.

•Rumen Mikroflorasını Düzenler

•Verimi artırabilecek potansiyel bütün uygulamalardan farklı olarak sindirim ve metabolizma sürecine ilave yük bindirmek yerine rumen mekanizmasının daha sorunsuz çalışmasını sağlayarak verimliliği arttırır.

•Yemden Yararlanmayı Arttırır.

•Ruminantların düşük kaliteli bitki materyalini hayvansal ürünlere dönüştürmesi, rumendeki mikroorganizmaların bitki polisakkaritleri olan selüloz ve hemiselüloz gibi yapısal maddeleri parçalama kabiliyetlerini artırır.